Gent Cakaj e sqaron njëherë e mirë lidhjen e tij me vajzën e Linda Ramës

Më të fundit


Ministri i Jashtëm në detyrë ka qenë mbrëmë i ftuar në Opinion ku Blendi Fevziu e pyeti edhe për lajmet që qarkullojnë se ai bashkëjeton me vajzën e Linda Ramës, Rea Xhillarin.

Për herë të parë Cakaj ka folur për këtë çështje ndërsa e ka mohuar në mënyrë kategorike duke thënë se është një shpifje për të goditur atë dhe kryeministrin Rama.


“Kjo përveç se është absolutisht e pavërtetë është edhe dashakeqe. Me autorët e kësaj do ballafaqohem në gjykatë. Kanë bërë gjithfarë obstruksionesh me këtë çështje. Kjo është një gënjeshtër absolute bëhet për të njollosur kryeministrin dhe reformën në ministrinë e jashtme.

Kjo korrespondon dhe me një iniciativë që kemi marrë në ministri që është lufta kundër nepotizmit dhe klaneve në diplomacinë shqiptare. Janë klane të caktuara po spekulojnë.

Unë jetoj vetëm dhe nuk jam në një lidhje. Kjo është produkt i fantazisë së shfrenuar dhe unë turpërohem të flas për këtë çështje” – tha Cakaj.
Skip to toolbar