Gjenden 3 turistët anglezë të humbur në Theth

Më të fundit


Policia e Shkodrës ka bërë të mundur gjendjen e 3 turistëve anglezë që kishin humbur në zonat e thella të Thethit.

Turistët kanë qenë duke eksploruar Thethin kur kanë humbur kontaktet dhe kërkuan ndihmën e policisë.


Pas disa orë kërkimesh, tre turistët anglezë u gjetën në kushte të mira shëndetësore dhe momentalisht gjenden në fshatin Bogë.
Skip to toolbar