Gjuzi godet sërish: Bardhi i PD pro gay dhe shkatërrues familjesh

AKTUALITET


Kujtim Gjuzi, deputeti i opozitës së re, i futur në Kuvend nga listat e Partisë Demokratike, ka dhënë një intervistë të enjten për Report TV ku midis të tjerave ka akuzuar Sekretarin e Përgjithshëm të PD-së, Gazment Bardhin.

“Sekretari i përgjithshëm i PD-së çedon është mbështetës i grupeve super liberale është mbështetës i LGBTI-së, i bie me i shpërbërë të gjitha, familjen dhe gjithçka tjetër me i shkatërruar”, tha Gjuzi.


Ai gjithashtu akuzoi si të paaftë këshilltarët e Bashës të cilët, sipas tij e kanë lënë protestën ditën e dielë. Për Gjuzin dita e diel është pushim, njerëzit nuk duhet të thirren në protestë, duhet të lihen të pushojnë pranë familjeve të tyre.




Skip to toolbar