Gjykata Ndërkombëtare Penale kërkon urdhër arrest për kryeministrin izraelit, dhe udhëheqësit e lartë të Hamasit

BOTA


Gjykata Ndërkombëtare Penale kërkon urdhër-arrest për kryeministrin e Izraelit, Benjamin Netanyahu dhe udhëheqësit e lartë të Hamasit për krime lufte, shkruan BBC.

Skip to toolbar