“Google” nis numërimin mbrapsht në pritje të 2021

Më të funditNë kalendarin Gregorian, pragu i Vitit të Ri, dita e fundit e një viti, bie më 31 dhjetor. Në shumë vende, kjo ditë festohet me festa në mbrëmje, ku shumë njerëz hanë, pinë, kërcejnë dhe hedhin fishekzjarre.

Pikërisht për të shënuar këtë ditë, Google ka sjellë një logo ndryshe nga ajo që jemi mësuar. Një logo e zbukuruar me drita për t’i shtuar shkëlqimin, një shtëpizë në mes dhe një orë që pret të prekë mesnatën. Nëse klikoni në faqen tuaj do të derdhen një lumë konfeti.


Viti 2020 ka qenë një vit i pandemisë, duke rezultuar në bllokime në shumicën e vendeve dhe ngadalësim të ekonomisë globale. Njerëzit në të gjithë botën janë parë me padurim duke pritur për vitin e ri për të sjellë shpresë, lumturi dhe prosperitet të ri. Siç thotë blogu i Google, “Ka qenë një vit i krisur, por ora e vitit 2020 po ecën. Numërimi fillon tani, dhe kur ora të bie në mesnatë, një vit i ri do të hapë krahët e tij!”

foto galeri
foto galeri