Haradinaj uron 70-vjetorin e NATO-s me një kërkesë të veçantë

Më të fundit


Përmes një postimi në facebook, kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka uruar 70-vjetorin e krijimit të NATO-s, ndërsa ka parashtruar kërkesën që së shpejti edhe Kosova të bëhet pjesë e Aleancës së Atlantikut të Veriut.

 “Njëzet vjet më parë, NATO mbrojti të drejtat e popullit të Kosovës përballë një fushate gjenocidale të vrasjes dhe terrorit. Populli i Kosovës përherë do t’i jetë mirënjohës ShBA-së dhe shteteve anëtare të NATO-s. Tani, pas dy dekadave, si popull i lirë me orientim të natyrshëm dhe të palëkundur euro-atlantik, ne synojmë që të jemi pjesë e aleancës së shteteve të NATO-s dhe të japim kontributin tonë të plotë në mbrojtjen e vlerave dhe parimeve të sigurisë, lirisë dhe demokracisë. #WeAreNATO#NATO70”,  shkruan Haradinaj në Facebook.

Skip to toolbar