I dënuar për falsifikim dokumentesh, ja kur GJKKO shpall vendimin për Luan Dacin

AKTUALITETGjykata Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar shpall vendimin për anëtarin e pezulluar të KPA, Luan Dacin më datë 8 mars.

Daci u dënua nga GJKKO me 6 muaj burg, konvertuar në 12 muaj detyrim për të mbajtur kontakte me shërbimin e provës, pasi kur është bërë anëtar i KPA ka falsifikuar dokumentet duke fshehur shkarkimin e tij si gjyqtar në 1997.