Jennifer Lopez konkurrenten më të fortë e paska brenda shtëpisë

Më të fundit


Këngëtarja Jennifer Lopez njihet për vlerat e saj artistike në skenë. Ajo është një këngëtare e vlerësuar dhe një kërcimtare po aq e adhurueshme duke dhënë spektakle madhështore sa herë del në skenë. Mirëpo duket se këtë talent të saj e ka trashëguar edhe e bija, e cila shfaqet në një video duke kënduar.

Gjatë kohës që Lopez praktikonte vokalin e saj nën tingujt e pianos, e bija iu bashkua duke i mahnitur të gjithë me zërin e saj. Në fakt nuk është çudi pasi ajo është e bija e dy këngëtarëve të njohur Jennifer Lopez dhe Mark Antony.

Skip to toolbar