Krimineli i rrezikshëm rus, mund të fshihet në Shqipëri

BOTA


Një kriminel i rrezikshëm mendohet se fshihet në Shqipëri, të paktën këtë dyshojnë autoritet ruse, të cilët janë vënë në ndjekje të Revaz Kakhmazov, 44 vjeç.

Revaz Kakhmazov akuzohet si pjesë e një grupi kriminal dhe autor i të paktën 21 grabitjeve dhe 20 viktimave, ndaj të cilit është dhënë urdhër arresti ndërkombëtar.


Sipas mediave ruse, Revaz Kakhmazov ka nënshtetësi të Republikës së Shqipërisë dhe mund të fshihet pikërisht në këtë vend.
Skip to toolbar