“Kryeministria pastrohet nga njollat e turpit”


Kryeministria është pastruar duke larguar nga muret e saj njollat e bojës së zezë dhe molotovët e hedhur gjatë protestës së 11 majit.

Rama i ka cilësuar këto si njolla turpi dhe dështimi përmes një postimi në facebook.


“Kush ka zgjedhur të shëmtojë e të dëmtojë, është i dënuar të turpërohet e të dështojë. Kush ka zgjedhur të pastrojë e të ndërtojë, është i dënuar të durojë dhe të vazhdojë.” – shkruan Rama

Opozita ka vendosur që protestën e ardhshme kombëtare ta mbaj më 25 maj.
Skip to toolbar