Kush është modelja shqiptare që po çmend italianët

Më të fundit


Ajo quhet Alba Vejseli dhe së fundi e gjithë Italia ka rënë në dashuri me të. Është shqiptare, 1 metër e 74 centimetra, me sy blu dhe trup fantastik, dhe merr pjesë në spektaklin “Ciao Darwin” që drejtohet nga Paolo Bonolis, duke bërë rolin e Nënës Natyrë. Zakonisht ky rol i është dhënë vajzave më të bukura të Italisë, por këtë herë është zgjedhur Alba. Jo më kot, por bukuria e saj vërtetë të lë pa fjalë.

Skip to toolbar