Kushërinjtë në Laç u vranë për një foto në Facebook

Më të fundit


Mund të duket e çuditshme por kjo ndodh në Shqipëri: dy kushërinjtë në Laç u vranë për një foto në Facebook.

Kështu kanë dëshmuar autorët e vrasjes në polici.


Vëllezërit Markel dhe Manuel Bushi, si dhe një person tjetër janë penduar që situata agravoi deri në vrasjen e dy kushërinjve Jushi.

Nga hetimet rezulton se sherri ka ndodhur në ambientet e një lokali në qendër të qytetit verior dhe pasi kanë dalë nga lokali sherri ka vijuar dhe ka çuar deri në përdorimin e armëve.

Ata ishin të njohur me njëri tjetrin dhe sherri ka filluar pas një fotoje në mediat sociale.

Mësohet se autorët e arrestuar për krimin kanë thënë para policisë: “Nuk deshëm t’i vrisnim kushërinjtë Jushi. Gjithçka ndodhi në gjaknxehtësi e sipër!”
Skip to toolbar