Leka Zogu kallëzon ish-gruan dhe babanë e saj: Më rrahën

AKTUALITET


Një ngjarje e paprecedentë ka përfshirë Leka Zogun dhe ish-bashkëshortja e tij, Elia Zaharia.

Kjo e fundi akuzohet nga princi se e ka dhunuar, bashkë me babain e saj, Gjergj Zaharia.


Kjo e fundi akuzohet nga princi se e ka dhunuar, bashkë me babain e saj, Gjergj Zaharia.

Mësohet se Leka ka shkuar për të takuar vajzën e cila jeton në oborrin Mbretëror me mamanë e saj, por aty është përballur fillimisht me ofendimet e ish-vjehrrit dhe me pas me dhune fizike ndaj tij. Raportohet se Leka ka kërkuar edhe urdhër mbrojtje.
Skip to toolbar