Lëvizte me 100 mijë euro, ndalohet në kufi

Më të fundit


Policia kufitare e Shkodrës ka bërë të mundur sekuestrimin e 100 000 euro të padeklaruar në pikën doganore të Muriqanit.

Policia ka ndaluar shtetasin me iniciale A.Q., i cili po tentonte të kalonte në Malin e Zi me shumën e madhe të parave të padeklaruara.


Zbulimi i parave u kë gjatë kontrollove në rritje të policisë kufitare për të parandaluan trafiqet dhe lëvizjen e vlerave të mëdha monetare të padeklaruara.

Njoftimi i policisë:

“Në kuadër të forcimit të masave për parandalimin e lëvizjes së vlerave monetare nëpërmjet Pikave te Kalimit Kufitar, strukturat e Degës Doganore Shkodër, në bashkëpunim me Strukturat e Policisë Kufitare, kanë kryer kontrolle ‎për pasagjerët në hyrje/dalje të RSH, me qëllim parandalimin e trafiqeve dhe lëvizjes së vlerave monetare.

Gjatë kontrolleve të kryera nga strukturat e Degës Doganore Shkodër në bashkëpunim me strukturat e Policisë, në Pikën e Kalimit Kufitar Muriqan, u konstatua dhe u ‎ndalua shtetasi A.Q. i cili po transprtonte një vlerë në valutë të padeklaruar prej 100.000 EUR”,
Skip to toolbar