Lutjet e Hajdarit në Kuvend

Më të fundit


Deputetja Rudina Hajdari ka replikuar disa herë me Kryeministrin Rama gjatë seancës së sotme parlamentare, ndërsa është lutur që opozita dhe qeveria t’i japin fund krizës dhe të shmangin një përplasje civile.

‘Do të kërkoja me përulje të pranoni ftesën time që t’i jepni fund kësaj krize. Asnjë nuk do që ne të kemi përplasje civile. Kemi kaluar shumë në këtë vend, kemi pasur situata të vështira, dhe ne me vullnet të plotë mundemi dhe duhet ta evitojmë këtë situatë. Nuk mund të themi thjeshtë ka kaq ndëshkim për këtë që bën atë dhe kaq për këtë. Duhet vullnet real. ” – tha Hajdari

Skip to toolbar