Mblidhet Komisioni i Dezinformimit, PD mungon/ Braçe: E presim të kontribuojë

Më të fundit


Pas miratimit në Kuvend, konstituohet Komisioni i Posaçëm i Dezinformimit. Ai u mblodh sot i drejtuar nga kryetari Erion Braçe.

Ashtu siç kishte paralajmëruar, opozita nuk mori pjesë në mbledhje. Braçe tha se opozita duhet të ishte pjesë e kësaj luftë.

“Opozita duhet të jetë pjesë e rëndësishme e kësaj lufte. Objekti i punës së këtij komisioni është interesi kombëtar dhe siguria kombëtare”, u shpreh më tej Braçe.Komisioni i posacëm për dezinformimin  ka afat njëvjeçar dhe do veprojë kundër ndërhyrjes së huaj në mediat tradicionale dhe ato sociale.Skip to toolbar