Mbetet në burg “daja” nga Kosova

Më të fundit


Gjykata e Apelit ka lënë në fuqi masën “arrest me burg” për Ragip Hajdinin, i njohur si “daja” nga Kosova i përfshirë në grabitjen në Rinas.

Gjykata e Apelit tha se nuk ka ndryshuar asnjë rrethanë për të lehtësuar pozitën e Hajdinit dhe për këtë arsye ka lënë në fuqi vendimin e Gjykatës së Shkallës së Parë.

“Daja” nga Kosova u arrestua tek Shkëmbi i Kavajës si bashkëpunëtor i grabitjes në Rinas.Skip to toolbar