Ministri i Jashtëm grek video konferencë me homologen e Kosovës: E ardhmja e vendeve të Ballkanit Perëndimor është në BE

KOSOVA


Ministri i Jashtëm grek Nikos Dendias ka zhvilluar një video konferencë me ministren e Jashtme të Kosovës Meliza Haradinaj.

Kjo video konferencë kishte në fokus, lehtësimin e dialogut ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës.

Në qendër të diskutimit, ishte perspektiva e vendeve të Ballkanit perëndimor në Bashkimin Europian.Skip to toolbar