Një tjetër deputet i bashkohet grupit parlamentar të Murrizit

AKTUALITET


Sot zyrtarisht me grupin Demokrat u bashkua edhe deputeti Ligoraq Karamelo.


Pak ditë më parë nga grupi u largua deputetja Fatjona Dhimitri.

Kujtojmë se vendimi i saj për largimin erdhi disa ditë pasi Dhimitri u shpreh publikisht se do të votojë marrëveshjen e 5 Qershorit mes PS-PD dhe LSI-së.

Grupi Demokrat kryesohet nga deputeti Myslim Murrizi dhe ka në përbërja 11 deputetë.