PD në protestë, Braçe i thur poezi

Më të fundit


Pas përcaktimit të datës së protestës së ardhshme të opozitës nga Kolegji i Kryetarëve më 11 maj, ka ardhur edhe reagimi i zv/kryeministri Erion Braçe.

Braçe i tregon opozitës se nuk ka vend për të në bulevard pasi ajo është e mbushur me turistë, madje i ka shoqëruar edhe një vjershë Bashës.


Lëre Tiranën të jetojë!

Boll e sulmove!
Boll i dëmtove njerëzit!
Boll e sulmove ekonominë e tyre!

Ti i ke bërë paratë e tua,
hem si holandez e hem si pushtetar!
Abuzove sa deshe, u pasurove,
u hetove, bere çmos dhe gjykimin ndalove!
Këtë Sistem kemi!

Tani boll kundër njerëzve të zakonshëm,
ekonomisë së tyre, thjesht,
sepse ke tmerr nga rënia e Sistemit!

Mos ju prek ekonominë or qyq!
Tutori yt e bëri dhe u përvëlua!

Zini mend një herë të vetme!
Skip to toolbar