Përfshihen në flakë disa ish-depozita me lëndë djegëse në Ballsh

AKTUALITET


BALLSH- Janë përfshirë në flakë disa ish-depozita më lëndë djegëse në Ballash. Ministri i Brendshëm Taulant Balla ka ndarë pamjet e flakëve, ndërsa zjarrfikëset po punojnë për shuarjen e tyre.

“Shërbimet zjarrfikëse po punojnë për fikjen e një zjarri në disa ish-depozita lëndë djegëse dhe vendosjen e flakëve nën kontroll”, shkruan Balla.

Skip to toolbar