Përfundon tuneli i ri në autostradën Tiranë-Elbasan

Më të fundit


Ka përfunduar para afateve tuneli i ri në autostradën Tiranë-Elbasan që u ndërtua për të zgjidhur problemin e rrëshqitjes së dherave.

ARRSH ka njoftuar të gjithë udhëtarët se tuneli tashmë është i aksesueshëm dhe se nuk ka më probleme me rrëshqitje të dheut, që përbënte rrezik dhe shqetësim të madh për qytetarët.  Pas përfundimit të tunelit, po punohet për rigjelbërimin e zonës.


Ministrja Balluku tha se i gjithë projekti do  të përfundojë në fund të muajit maj.

“Autoriteti Rrugor Shqiptar, njofton të gjithë perdoruesit e rrugës 🛣 Tiranë-Elbasan se dje me datë 27 Prill 2019 kanë përfunduar punimet e tunelit, për stabilizimin e rrëshqitjes në aksin Tunel – Elbasan km.17.36 ÷ 17.46, pjesë e aksit Tiranë – Elbasan, në respektim të plotë të afateve të përcaktuara në kontratë. ✅

Tuneli tashmë është i aksesushëm nga drejtuesit e mjeteve dhe po pasojnë ndërhyrjet me impakt mjedisor për rigjelbërimin e zonës”, njofton ARRSH.

📌Njoftim për Opinionin Publik Autoriteti Rrugor Shqiptar, njofton të gjithë perdoruesit e rrugës 🛣 Tiranë-Elbasan se…

Publiée par Autoriteti Rrugor Shqiptar – Faqja Zyrtare sur Dimanche 28 avril 2019Skip to toolbar