Prova që do fundosi grabitësit në Rinas

Më të fundit


Policia ka gjetur një provë të re në vendin ku u bë edhe shkëmbimi i zjarrit me grabitësit, ku mbeti i vdekur Admir Murataj.

Sipas BalkanWeb hetuesit kanë gjetur një telefon celular pranë vendit ku ndodhet dhe trupi i viktimës dhe mendihet se është përdorur nga vetë Murataj.


Pritet që organet përkatëse të bëjnë ekspertizën e telefonit për të zbardhur komunikimet që janë realizuar me të.

Policia e konsideron këtë si provën më të fortë për zbulimin e grabitësve të tjerë.
Skip to toolbar