Rama: Asnjë justifikim nga koncesionari

Më të fundit


Kryeministri Edi Rama ka reaguar në Twitter pas grabitjes që ndodhi në aeroportin e Rinasit duke bërë fajtor koncesionarin dhe se nuk do të pranojë më asnjë justifikim nga ai. Rama njoftoi gjithashtu se siguria e TIA-s do të merret nga shteti.

“Kompania kineze që bleu aeroportin nga e mëparshmja, dështoi po njësoj në garantimin e sigurisë. Shteti shqiptar s’do pranojë asnjë justifikim nga kompania, po do marrë kontrollin e perimetrit të jashtëm e të sigurisë së brendshme. Respekt për policinë që sulmohet veshëgjatësisht.” -shkruan Rama

Skip to toolbar