Rama: Buxheti 2024 vijon të garantojë libra falas për 231 mijë nxënës

EKONOMI


Kryeministri i vendit, Edi Rama ka njoftuar se buxheti i vitit 2024 do të vijojë të garantojë librat falas për 231 mijë nxënës.

Librat falas do të garantohen për nxënësit nga klasa e parë deri në të nëntën.

“Mirëmëngjes, dhe me njoftimin se buxheti i ri vijon të garantojë librat falas për 231 mijë nxënës, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan kryeministri Edi Rama në Facebook.Skip to toolbar