Raporti për lirinë e mediave, Rama: S’ka media të shantazhuar

Më të fundit


Pjesë e reagimeve lidhur me raportin e lirisë së mediave nga “Reporterët pa Kufij”, është bërë edhe kryeministri Rama, i cili ka publikuar edhe një tabelë ndër vite të renditjes së Shqipërisë.

Ai i ka cilësuar sulmet e opozitës si moral të “virgjëreshave” që deri dje rrihnin e plagosnin gazetarët. Në një reagim në Twitter, Rama shkruan:


“Një pasqyrë kujtese “virgjëreshave” që vrisnin qytetarë, rrihnin e plagosnin gazetarë dhe sot bëjnë moral! Ka ende shumë për të bërë për lirinë e medias dhe ndarjen e lumit të informacionit nga llumi i kazanit po ashtu. Por me këtë qeveri s’ka media të shantazhuar e liri të mohuar!”
Skip to toolbar