Seanca, ministri Lleshaj interpelancë për grabitjen në Rinas

Më të fundit


Parlamenti do të mblidhet sot në një seancë parlamentare ku në rendin e ditës më kryesorja është interpelanca e ministrit të Brendshëm, Sandër Lleshaj, i cili do t’i përgjigjet pyetjeve të opozitës së re në lidhje me grabitjen e parave në Rinas.

Pritet që deputetët të debatojnë edhe në lidhje me vendimin e parlamentit holandez për të vendosur regjimin e vizave për shtetasit shqiptarë. Më poshtë axhenda e plotë e zhvillimeve të sotme të seancës parlamentare.


Rendi i ditës

Miratimi i procesverbalit të seancës plenare të datës 11.04.2019

Njoftimi i projektligjeve të depozituara në Kuvend

Interpelancë urgjente me Ministrin e Brendshëm, kërkuar nga një grup deputetësh të opozitës

Raporti i veprimtarisë vjetore të Autoritetit të Mediave Audiovizive për vitin 2018

Raporti i veprimtarisë vjetore të Institutit të Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit në Shqipëri për vitin 2018

Akt Normativ nr. 1, datë 20.03.2019 “Për pjesëmarrjen e personelit të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë në Misionin e Kombeve të Bashkuara në Sudanin e Jugut (

Projektligji “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Kosovës, për ngritjen e pikave të përbashkëta të kalimit kufitar, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës dhe kryerjen e veprimtarive të përbashkëta të kontrollit kufitar

Projektvendim “Për strategjinë e edukimit ligjor të publikut në Republikën e Shqipërisë”
Skip to toolbar