Sezoni turistik, AKU nis kontrollet

Më të fundit


Autoriteti kombëtar i Ushqimit do të nis aksionet në të gjitha zonët bregdetare, baret, restorantet dhe marketet për të kontrolluar cilësinë ushqimore që tregtohet.

AKU tha se kontrollet do të jenë 20 % më të shumta këtë sezon turistik për të siguruar cilësinë ushqimore për banorët dhe turistët që hyjnë në Shqipëri.


AKU ka nisur inspektime në Fier ku ka marrë masa për bllokimin e ushqimeve të skaduara dhe vendosjen e gjobave për subjektet që kanë shkelur ligjin.
Skip to toolbar