Shqipëria me tjetër detyrë në OSBE

Më të fundit


“Shqipëria do të kryesojë OSBE-në në 2020”, ky është lajmi i mirë që presidenti Ilir Meta ndau me të gjithë shqiptarët pas takimit të tij me Presidentin e Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, George Tsereteli.

Përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në Facebook, Meta tha se kjo është një përgjegjësi e madhe për vendin dhe një moment për të reflektuar vlerat më të mira gjatë kryesimit të saj.


“Takim shumë konstruktiv me Presidentin e Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, George Tsereteli dhe Sekretarin e Përgjithshëm të saj, Roberto Montella. Kryesimi i radhës i OSBE-së nga Shqipëria në vitin 2020 është përgjegjësi dhe arritje e madhe. Shqipëria duhet të reflektojë dhe përfaqësojë vlerat dhe parimet më të mira të OSBE. Kemi besim te mbështetja dhe bashkëpunimi i Asamblesë Parlamentare të OSBE.” – ka shkruar Meta
Skip to toolbar