Grabitësit në Rinas janë identifikuar

Më të fundit


Zëvendës kryeministri, Erjon Braçe njofton se grabitësit e 10 milionë eurove dje në Rinas janë identifikuar dhe po punohet për kapjen e tyre. Përmes një mesazhi në instagram, Braçe shkruan se fill pas arrestimit të autorëve të grabitjes do të analizohet e gjithë situata dhe do të merren masat që çuan në cenimin e sigurisë së aeroportit.

“Prioritet tani kapja e banditëve! Ndaj mbështetje për çdo oficer të policise te perfshire ne hetime e operacionin e panderprere në terren! Pas kesaj, padiskutim analizë e plotë e çdo elementi qe ka cenuar rende sigurine nga bankat ne aeroport, masa te forta per çdokend!


Gjithë mbeshtetjen per Policine e Shtetit; Burrat qe u përballen dje me  nje prej bandave me te rrezikshme ne vend dhe eleminuan drejtuesin e saj; Burrat që po hetojne intesivisht dhe qe kane identifikuar çdo bandit te perfshire; Burrat qe jane ne territor e vijojnë ndjekjen”, shkruan Braçe.
Skip to toolbar