Shqiptarë, do ju kthejmë me avionin e radhës

Më të fundit


Ambasada Holandeze në Shqipëri ka shpërndarë një mesazh të qartë të qeverisë sa saj për të gjithë shqiptarët, të cilët duan të kalojnë ilegalisht kufirin.

Në një video rreth 2 minutëshe, të titruar në shqip, shfaqet ministri holandez i emigracionit, Mark Harbers, i cili thotë “mos e bëni këtë.”


Shumë shqiptarë emigrant tentojnë të kalojnë kufirin nga Holanda të fshehur nëpër kamionë me shpresën se do të mbërrijnë në Angli.

“Shansi që ju të arrini në Angli po zvogëlohet çdo ditë e më shumë. Prandaj mos investoni gjithë paratë tuaja në trafikantët e qenieve njerëzore, se pse nuk ka kuptim, është më mirë të qëndroni aty ku jeni. Këtu do t’ju kapin dhe do ju përcjellin mbrapsht me avionin e radhës, sa hap e mbyll sytë.” – thotë Harbers.
Skip to toolbar