SPAK kërkon konfiskimin e 82 mln lekë pasuri të Moisi dhe Florian Habilajt në Vlorë

AKTUALITETSPAK kërkon zyrtarisht konfiskimin e 82 milion e 440 mijë e 285 lekë pasuri të Moisi dhe Florian Habilajt, disa prej tyre në emër të familjarëve të tua.

Bëhet fjalë për ndërtesë, një sërë apartamentesh si dhe garazh. Ato ndodhen të gjitha në Vlorë.


foto galeri