Turizmi rekord, 9 milionë vizitorë deri në tetor/ Kumbaro: Më shumë investime vitin e ardhshëm

EKONOMI


Statistikat po konfirmojnë se Shqipëria ka qenë një destinacion i mirfilltë turistik gjatë këtij viti.

Ministrja e turizmit Mirela Kumbaro gjatë prezantimit të projektbuxhetit në komisionine  veprimtarive tha se prioritet i vitit të ardhshëm është  kthimi i Shqipërisë në një destinacion tërheqës turistik, cilësor dhe të qëndrueshëm.


Ndërkohë që theksoi se projektligji për turizmin është një draft shumë i rëndësishëm  dhe pritet të kaloj për miratim sa më parë në qeveri

Buxheti  ministrisë turizmit  kap shifrën 33.5 milionë euro për vitin 2024.
Skip to toolbar