U kap me 3 kg drogë, dënohet me vdekje

BOTA


Indonezia është një ndër shtetet me ligjet më të ashpra për trafikimin dhe përdoruesit e drogës duke shkuar deri tek dënimet me vdekje.

Një rast i padëgjuar më parë është paraqitur nga një gjykatë në Indonezi, ku ka dënuar me vdekje një shtetas francez pasi u kap me 3 kg drogë me vete.


Prokuroria kishte kërkuar 20 vjet heqje lirie, por gjykata miratoi dënim me vdekje për 35 vjeçarin Felix Dorfin.

Vendimi është cilësuar si absurd nga avokati i të pandehurit, duke thënë se do të apelojnë.
Skip to toolbar