Ulet sërish nafta: Ja çmimet e reja të hidrokarbureve

EKONOMI


Çmimi i naftës është ulur sërish, duke prekur shifrën 174 lekë për litër.

Ky është çmimi më i ulët për naftën, që Bordi i Transparencës ka vendosur që nga krijimi i tij.


Çmimi i benzinës mbetet i pandryshuar dhe do të vazhdojë të shitet në pikat e karburantit për 177 lekë/litri.

Ndërsa gazi ka pësuar ulje dhe do të shitet për 66 lekë/litri me pakicë dhe 54 lekë/litër me shumicë.

Çmimi i gazoilit për peshkim është vendosur 81 lekë/litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 28 Prill ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.
Skip to toolbar