Vendoset data kur nis viti i ri akademik 2019 – 2020

AKTUALITET


Ministrja e Arsimit Besa Shahini përmes një urdhri të firmosur prej saj, informon se viti akademik 2019-2020 për arsimin e lartë do të nis në datën 14 tetor dhe do të përfundojë më 30 shtator (përfshirë këtu edhe sezonin e vjeshtës).

Ministrja ka përcaktuar edhe sezonin e pushimeve për studentët që do të përkojë me periudhën nga 23 dhjetori 2019 deri më 3 janar 2020.

Skip to toolbar