Vendoset data e protestës së ardhshme, socialistët nisin fushatën, opozita vendoset në shesh

Më të fundit


Partia Demokratike ka vendosur datën që do të mbajë protestën e ardhshme. 31 maji do të jetë protesta e shtatë kombëtare që opozita e bashkuar do të zhvillojë, që përkon me datën zyrtare të nisjes së fushatës zgjedhore të Partisë Socialiste.

Fushata zgjedhore nis një muaj para zgjedhjeve lokale që do të mbahen më 30 qershor, datë që opozita e ka kundërshtuar me forcë dhe nuk do të lejojë që zgjedhjet të zhvillhen.

Skip to toolbar