VIDEO/ Meta, Njeriu Merimangë, “Spiderman” i Lirisë ekspeditë kundër bashkisë

AKTUALITET


Ilir Meta është shfaqur sërish sot në majë të shtyllës. Njeriu Merimangë, “Spiderman” i Lirisë këtë herë ka ndërmarrë ekspeditë kundër Bashkisë.

Pas shëndetit mendor, kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta trondit sërish, rrezikon edhe shëndetin fizik.


Ashtu sic duket në video, Ilir Meta thërret fitore nga maja e shtyllës, për të cilën thotë se u lye pas ardhjes së tij. “”Faleminderit” Bashkisë së Tiranës që ndjek aktivitetet e mia sportive dhe që më në fund u kujtua ta lyejë me bojë të bardhë kuadratin e hekurit te kodrat e kryeqytetit!” thotë ai.
Skip to toolbar