Votohet Reforma Zgjedhore, komisioni nis punën

Më të fundit


Me 90 vota pro, 1 kundër dhe 1 abstenim është miratuar në seancën e sotme plenare përbërja e Komisionit të Posaçëm Parlamentar të Reformës Zgjedhore.

Votimi i hapi rrugën vazhdimit të punës së këtij komisioni, që do të udhëhiqet nga Damian Gjiknuri nga PS dhe Rudina Hajdari nga grupi parlamentar demokrat.


Komisioni për Reformën Zgjedhore përbëhet nga 12 anëtarë, 6 nga PS: Damian Gjiknuri (Bashkëkryetar), Bashkim Fino, Alket Hyseni , Vasilika Hsysi, Klotilda Ferhati, Blerina Gjylamenti (anëtarë), 4 nga grupi demokrat: Rudina Hajdari (Bashkëkryetare), Myslim Murrizi, Andi Përmesti, Korab Lita (anëtarë) dhe 2 nga grupi i pavarur: Nimet Musai dhe Ralf Gjioni (anëtarë).
Skip to toolbar