WhatsApp, opsion të ri për të mbrojtur privacinë

Më të fundit


Aplikacioni i mesazheve WhatsApp, prej disa javësh, ka zhvilluar një opsion të ri që ju lejon të zgjidhni se kush mund t’ju ftojë në një chat grup. Opsionet e paraqitura për përdoruesit në të gjithë botën janë “gjithkush”, vetëm “kontaktet e mia” ose “askush”

Ky opsion i ri vjen nga WhatsApp për të mbrojtur përdoruesit e saj nga grupet e bezdisshme dhe njerëz të panjohur. Sigurisht që aktualisht të gjithë e kishin një opsion për të dalë nga grupi, por duket se WhatsApp ka marrë një hap më drastik, ku abonentët e saj mund ta vendosin atë paraprakisht.

Gjithçka që duhet të bëni është të hyni në “Settings”, pastaj “Account” dhe më pas “Privacy”. Do të ketë një hyrje të re “Grupet” dhe do të ofrojë tre opsione: lejoni “të gjithë”, vetëm “kontaktet e mia” ose “askush” për të përcaktuar se ku mund të bëheni pjesë e një grupi.Skip to toolbar