1300 policë bëhen gati për protestën

Më të fundit


Në orën 18.00 të mbrëmjes së sotme, opozita do të zhvillojë një tjetër protestë në Tiranë, ndërkohë që 1300 efektivë të policisë do të angazhohen për garantimin e sigurisë.

Mediat televizive i referohen burimeve pranë policisë teksa njoftojnë se për garantimin e sigurisë së institucioneve shtetërore gjatë protestës, do të marrin pjesë 1300 policë, përfshi këtu edhe efektivë të reparteve special si Shqiponjat, FNSH dhe RENEA të cilët  do të jenë të përqendruar pranë kryeministrisë.


Në rreshtin e parë përballë protestues pritet që të vendoset një kordon i përbërë nga punonjësit e rendit dhe ata Shqiponja, ndërsa forcat e FNSH do të jenë në gatishmëri të ndërhyjnë në rast se situata agravon.

Ndërkohë që opozita nuk ka zbardhur asnjë detaj se çfarë pritet të ndodhë gjatë protestës e cila sot ndryshe nga herët e tjera do të zhvillohet pasdite.
Skip to toolbar