Arrestimi i grabitësve në Rinas, Rama përshëndet aksionin e policisë

Më të fundit


Kryeministri Edi Rama ka përshëndetur aksionin e policisë për arrestimin e 4 grabitësve në ngjarjen e Rinasit. Rama e cilësoi arrestimin e grabitësve një zhvillim inkurajues në rrugën e ndëshkimit ligjor.

“Ndalimi i 4 personave të përfshirë në grabitjen e aeroportit, një zhvillim inkurajues në rrugën e ndalimit dhe ndëshkimit ligjor të të gjithë autorëve të krimit. Policia e Shtetit duhet të provojë përditë se sa më shumë sulmohet e baltoset, aq më shumë rritet forca e saj goditëse.” – shkruan Rama

Skip to toolbar