Elbasan, sjell në jetë fëmijën, por largohet vetë

Më të fundit


Një 25-vjeçare ka humbur jetën në momentin që pritej të ishte më i bukuri pët të. Një orë pasi solli në jetë fëmijën e saj, 25-vjeçarja ka vdekur si pasojë e një ataku kardiak. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në maternitetin e Elbasanit.

Sipas mjekëve, pas lindjes janë vënë re probleme me zemrën dhe është kërkuar ndihmë nga reparti i kardiologjisë. Familjarët kanë akuzuar mjekët, pasi sipas tyre u paraqitën me vonesë duke mos arritur ta shpëtonin në kohë 25-vjeçaren.

Çështja ka kaluar nën hetimin e policisë për përcaktimin e plotë të shkaqeve të vdekjes.Skip to toolbar