Bie qeveria bullgare, Petkov bën ironi: Nder të drejtoja një qeveri të rrëzuar nga Rusia 

BOTA


Ishte nder për mua të drejtoja një qeveri që u rrëzua nga Peevski , Borisov , Trifonov dhe Mitrofanova, ambasadori i Rusisë në Bullgari”, tha ish- kryeministri Kiril Petkov pas votimit të mosbesimit që kaloi sot me votat e 123 deputetëve, sipas medias bullgare.

“ Ky votim është vetëm një hap i vogël në një rrugë shumë të gjatë. Ajo që ata (opozita) nuk kuptuan ishte se në këtë mënyrë nuk mund ta fitojnë popullin bullgar. Unë premtoj se do të vazhdojmë këtë betejë për të fituar vendin tonë.


Dhe një ditë do të kemi Bullgarinë pa njerëz të sunduar nga hija, pa mafia, një vend normal, një vend të suksesshëm evropian. Faleminderit!” , tha Petkov në fjalimin e fundit si kryeministër.
Skip to toolbar