Certifikata e Archie-t zbulon diçka të papritur për mamanë Meghan


Pallati Mbretëror ka publikuar certifikatën e lindjes së Archie Harrison Mountbatten-Windsor, djali i Dukeshës së Suxxes, Meghan Markle dhe Princ Harry. Certifikata e lindjes së Archie ka zbuluar se Meghan në fakt në dokumente mban titullin Princeshë.

Titulli zyrtar i Meghan është Dukesha e Sussex, por kur ajo u martua me Harry, ajo u bë teknikisht “Lartësia e saj Mbretërore, Princesha Harry e Uellsit”, prandaj ajo është një “princeshë” në dokument.

Por përkundër kësaj, ajo kurrë nuk do të jetë Princesha Meghan pasi ajo u martua në familjen mbretërore dhe nuk u lind në të. Sipas rregullave titulli princeshë kërkon ‘gjakun mbretëror’ dhe Mbretëresha do të duhet të ndryshojë shekuj traditash nëse do të ndryshonte këtë.

Certifikata e lindjes së Archie konfirmoi vendin e lindjes si Spitali Portland dhe hodhi poshtë spekulimet se Meghan kishte kryer një lindje në shtëpi në Cottage Frogmore.Skip to toolbar