Kryemadhi “zbutet” pas vizitës në SHBA: Ne dështuam

POLITIKË


“Ne dështuam ta bëni Shqipërinë një shtet dhe si gjithë Europa.” Kështu ka deklaruar kryetarja e LSI-Së, Monika Kryemadhi gjatë një takimi me të rinjtë në Tiranës.

Pas kthimit nga vizita e saj në SHBA, duket se Kryemadhi i ka zbutur deklaratat e saj duke thënë se opozita e teproi paksa me dhunën, pasi qëllimi nuk është të tregojmë muskujt. Kryemadhi tha gjithashtu se tashmë fati i Shqipërisë është në dorën e të rinjve edhe se LSI ka fajet e saj në fushën e arsimit në Shqipëri.


“Shqiptarët me protestat e fundit kanë treguar se e kanë vrarë frikën, madje e kanë kapërcyer paksa. Por qëllimi nuk është që të tregojmë muskujt përballë kundërshtarëve. Të rinjtë duhet të kërkojnë një arsim më të mirë. Ne mendojnë se ju meritoni shumë më shumë edhe pse kemi qenë pjesë e qeverive të kaluara, ne i pranojmë edhe gabimet tona. Ne dështuam në bërjen e Shqipërisë dhe ne duhet t’u japim ju kurajën që ta bëni ju Shqipërinë që meritoni. E them këtë me bindje të plotë se 30 vitet e tranzicionit iu kanë kushtuar brezave dhe të gjithë shqiptarëve.” – tha Kryemadhi
Skip to toolbar