Do ndërtonin pallat mbi pronën e Spitalit të Traumës, 3 të arrestuar

Më të fundit


Prokuroria e Tiranës ka dhënë urdhër për arrestimin e 3 personave që akuzohen për falsifikim dokumentesh.

Arrestohet biznesmeni Dritan Llanaj dhe dy “pronarët fiktiv” Kadri Pazari dhe Arben Caci.


Dy “pronarët” kanë falsifikuara dokumentet për 25 mijë metër katror truall në Laprakë, që është pronë e Spitalit të Traumës dhe më pas ia kanë kaluar atë ndërtuesit Dritan Llanaj, për të ndërtuar në të një pallat. Biznesmeni Llanaj ka qenë i arrestuar edhe më herë nga policia për ndërtim të paligjshëm, falsifikim dokumentesh dhe mashtrim.
Skip to toolbar