Facebook merr masa drastike, fshin 3 miliardë llogari false

Më të fundit


Facebook është duke kaluar një kohë të vështirë me skandale të njëpasnjëshme në lidhje me publikimin e të dhënave personale për përdoruesit. Platforma më e madhe e komunikimit online pas skandaleve të shumta, ka ndërmarrë një masë drastike duke fshirë mbi 3 miliardë llogari që ishin false.

Të dhënat u publikuan në raportin e fundit të Facebook, ndërsa veprimet janë ndërmarrë për periudhën tetor 2018 dhe mars 2019. Gjithashtu në një periudhë 6 mujore, Facebook ka fshirë mbi 7 milionë postime me gjuhë të urrejtjes apo nxitjes terroriste.

Skip to toolbar