Kryemadhi ndryshon qëndrim 24 orë para protestës: Distancohemi nga dhuna

Më të fundit


“Protestat tona paqësore janë protestat që do sjellin ndryshimin. Ju bëj thirrje të distancoheni nga dhuna edhe pse njerëzve ju ka ardhur aty ku nuk mban më.” – ka thënë Kryemadhi gjatë një takimi me strukturat e LSI-së në njësinë bashkiake nr. 11.

Një ditë para protestës Kryemadhi ka zbutur tonet duke i kërkuar qytetarëve të shmangin dhunë dhe të mblidhen ditën e shtunë të protestojnë për të sjellë ndryshimin që kërkojnë. Detyra jonë është të rrëzojmë sistemin dhe jo të merremi me godinat.


“Nesër t’i themi boll regjimit diktatorial. Është një nga protestat më të mëdha. Edhe pse është muaji i Ramazanit dhe shumë shqiptarët agjërojnë ua bëftë dritë dhe të na i falë mëkatet. Do tregojmë çdo gjë që ka të bëjë me të ardhmen e fëmijëve tanë, do jemi në ballë të çdo proteste. Beteja jonë është e ardhmja e fëmijëve shqiptarë, që të hapim negociatat me BE. Nesër mos ndaloni, i bëj thirrje gjithë Shqipërisë, protestat tona paqësore janë protestat që do sjellin ndryshimin. Ju bëj thirrje të distancoheni nga dhuna edhe pse njerëzve ju ka ardhur aty ku nuk mban më. Detyra jonë është të rrëzojmë sistemin, jo të sulmojmë godinat.” – tha Kryemadhi
Skip to toolbar