Grabitja në Rinas, déjà vu

Më të fundit


Grabitja në Rinas ka ngjallur reagimin e shumë personave publik, mes të cilëve edhe ish deputeti, Edi Paloka, që në fakt e cilësoi si një dukuri déjà vu.

“De-ja vu
Grabitën miliona euro. Në të njëjtin vend ( brenda aeroportit, Rinas) Me të njëjtën mënyrë ( grabitje me armë furgonit të blinduar nga grabitës me uniforma ushtarake dhe makinë shtetërore). Grabitësit u larguan në të njëjtin drejtim. Grabitja ndodh në të njëjtin kontekst kohor dhe politik; pak muaj përpara zgjedhjeve. Policia edhe këtë herë është e zënë duke dhunuar qytetarët e thjeshtë
A mund të jenë të gjitha rastësi ?!
P.S Harrova një “detaj”; këtë herë ka dhe të vrarë…

Skip to toolbar